Οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο γίνονται από τους προπονητές για να καλυτερεύσει η εικόνα της ομάδας και να πάρουν ουσιαστικά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές που μπαίνουν ως αλλαγή.
Στην ΑΕΛ βλέποντας το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΖ, οι αλλαγές του Χρίστου Χαραλάμπους όχι απλά βοήθησαν αλλά έκαναν και την μεγάλη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό γιατί Χέντι, Σρνιτς και Παπαφώτης που πέρασαν ως αλλαγή στο γήπεδο, όλοι τους βρήκαν δίχτυα και βοήθησαν τα μέγιστα να έρθει η ανατροπή στο σκορ και η νίκη για την ΑΕΛ.
Οι δύο, Χέντι και Σρνιτς σκόραραν μάλιστα στο ντεμπούτο τους με τα γαλαζοκίτρινα σκορπώντας και τον ενθουσιασμό στην γαλαζοκίτρινη κερκίδα.
Από την άλλη ο «παλιός» Βασίλης Παπαφώτης ήταν ο άνθρωπος που χάρισε την νίκη στην ΑΕΛ στο πιο όμορφο γκολ ίσως της καριέρας του.
Οι γαλαζοκίτρινοι είδαν να τους βγαίνουν οι αλλαγές και να φτάνει η ομάδα σε μια σπουδαία νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Σαφώς και είναι δύσκολο κάθε φορά να παίρνει τόση βοήθεια από τον πάγκο η ΑΕΛ όμως τέτοιες νίκες χτίζουν νοοτροπία να μην τα παρατάει η ομάδα σε καμία περίπτωση και να ψάχνει την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μιχαήλ Αριστείδου