Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Τζέιμς Χάρντεν για τον Ντάριλ Μόρεϊ πριν από περίπου μια βδομάδα δεν ήταν… κολακευτικά. Το κάθε άλλο. Ο “Μούσιας” ξέφυγε με όσα είπε, χαρακτηρίζοντας ως “ψεύτη” τον πρόεδρο των Φιλαντέλφια Σίξερς.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν στα άκρα, με τον οργανισμό του ΝΒΑ να εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βγει από το (αγωνιστικό) αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί και τον αριστερόχειρα γκαρντ να ευελπιστεί σε καλύτερες μέρες, μακριά από τη Φιλαντέλφια.

Ως τότε βέβαια, ο Τζέιμς Χάρντεν θα υποχρεωθεί να πληρώσει το -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό των 100.000 δολαρίων ως πρόστιμο. Όχι για το “ψεύτης” που είπε, αναφερόμενος στον Ντάριλ Μόρεϊ, αλλά επειδή ξεπέρασε τα όρια δεδομένου πως η άρνησή του να επιστρέψει στον οργανισμό “όσο αυτός είναι εκεί” θεωρήθηκε πως άγγιξε το ζήτημα της “δημόσιας απαίτησης για ανταλλαγή”.

Τι θα κάνουν από εκεί κι έπειτα οι Φιλαντέλφια Σίξερς παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ειδικά από την στιγμή που έχουν τη δυνατότητα να του… κόψουν το μπάσκετ, βάσει κανονισμών.