Μπορεί οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να έχουν αρχίσει να αναλύουν τον επόμενο αντίπαλο και ειδικά την ομάδα της Γάνδης που εκτός απροόπτου θα αποκλείσει την Μπογκόν Πολωνίας, δεν ισχύει όμως το ίδιο για κανένα στον Αρχάγγελο.
Πρώτος και καλύτερος ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Δεν δέχεται κουβέντα ο Πορτογάλος να σκεφθεί ή να ασχοληθεί κάποιος στην ομάδα με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ματς της Πέμπτης στην Τιφλίδα.
Η Ντίλα Γκόρι, είναι ομάδα η οποία χρειάζεται προσοχή. Με αυτή τη φιλοσοφία, ο κόουτς δεν επέτρεψε να γίνει συζήτηση για τον επόμενο πιθανό αντίπαλο.
Όπως φαίνεται, την Πέμπτη 17 Αυγούστου το βράδυ και αν έρθει η πρόκριση, θα γίνει κουβέντα για άλλη ομάδα, πέρα από τους Γεωργιανούς.

Έτσι λοιπόν, τα πάντα στον Αρχάγγελο, κινούνται στο ρυθμό της Ντίλα Γκόρι. Έχει ήδη μαζέψει αρκετά στοιχεία  ο Σα Πίντο και μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο μεταφέρουν στους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να την αντιμετωπίσουν για να έχουν τον πρώτο λόγο να προκριθούν.
Η προετοιμασία, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το απόγευμα με προπόνηση στον Αρχάγγελο. Όπως είναι γνωστό, η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό την Τιφλίδα στις 22:00 (Τρίτη 8 Αυγούστου) και θα επιστρέψει Παρασκευή 11 Αυγούστου πρωί (στις 3:00) μετά το τέλος του αγώνα που όπως είναι γνωστό θα αρχίσει στις 20:00 την Πέμπτη 10 Αυγούστου.