Παραμονές της πρεμιέρας του στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Οθέλλο (Σάββατο στις 20:00), ο Απόλλωνας όπως πληροφορούμαστε είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ακραίου επιθετικού.
Οι προτάσεις στάλθηκαν στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην μικρή λίστα και δόθηκε και χρονοδιάγραμμα για να απαντήσουν.
Από πλευράς των γαλάζιων επιβεβαιώνεται ότι στη μικρή λίστα βρίσκεται και το όνομα του Σόλομον Οταμπόρ (φώτο) αλλά δεν είναι ο μοναδικός που έχει πρόταση στα χέρια του.
Όσον αφορά τον Νιγηριανό, θυμίζουμε ότι είναι 27 χρόνων και από τον Ιανουάριο του 2022 αγωνίζεται στην ουκρανική Ρουχ, έχοντας καταγράψει 30 συμμετοχές και 3 γκολ.
Άρχισε την καριέρα του από την Μπέρμιγχαμ, τη φανέλα της οποίας από το 2014 μέχρι το 2019 φόρεσε 33 φορές πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ ενδιάμεσα ακολούθησαν δανεισμοί του σε Όξφορντ, Μπόλτον, Μπλάκπουλ και Πόρτσμουθ.
Όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του πήγε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας για ένα χρόνο καταγράφοντας 19 συμμετοχές και ένα γκολ, και επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουίγκαν (28 συμμετοχές/2 γκολ), ενώ πριν καταλήξει στην Ρουχ ήταν στην σκωτσέζικη Σεντ Τζόνσον μετρώντας 7 συμμετοχές.