Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι παραχώρησε διάσκεψη τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα του Άρη κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, εκτός έδρας.
Οι αναφορές του:
Αρχικά: «Πολύ όμορφη πόλη η Μπρατισλάβα. Παίζουμε απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως είναι η Σλόβαν. Έχουμε καλό πλάνο για τον αγώνα. Θα παίξουν χωρίς φόβο οι παίκτες μου. Με λίγη τύχη μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Αν κατάληξε στο πλάνο του: «Ναι. Στην τελευταία προπόνηση απλά θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε με τις συνθήκες του γηπέδου».
Για το βάθος που έχει ο Άρης στο ρόστερ: «Είναι πλεονέκτημα που έχω πολλούς ποδοσφαιριστές και οι νέοι προσαρμόστηκαν. Πλεονέκτημα επίσης τα πολλά ματς στα πόδια μας μέχρι στιγμής».
Για τα καλά λόγια του προπονητή της Σλόβαν: «Είμαι χαρούμενος για τα καλά λόγια του Βλάντιμιρ Βάις, δουλέψαμε μαζί παλιά. Περιμένω να τον δω και να μιλήσουμε».
Για τα όσα έχει πετύχει ο Άρης μαζί του: «Είναι ένα μικρό θαύμα το τι καταφέραμε με τον Άρη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων, αλλά δεν σταματάμε να βελτιωνόμαστε, προσγειωμένοι δουλεύουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Χωρίς τους ποδοσφαιριστές φυσικά δε θα μπορούσα να πετύχω όσα πέτυχα. Απολαμβάνω να δουλεύω μαζί τους». 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: