Μόλντε και Γαλατάσαραϊ, έκαναν τα πάντα για να πάρουν το προβάδισμα στον σημερινό (23/08) αγώνα, με το τελικό 3-2 να αφήνει τους Τούρκους με το χαμόγελο στα χείλη χάρις το «χρυσό» γκολ του Μίντσγιο στο 90+5′. Στο Ισραήλ τόσο η Μακάμπι Χάιφα, όσο και η Γιούνγκ Μπόιζ δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε μία αναμέτρηση που κόλλησε στο…μηδέν.

Γρήγορο προβάδισμα για την Μόλντε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 10λεπτου. Ο Μπρέιβικ εκτέλεσε ένα κόρνερ στο 9’ με τον Έλινκσεν να «εκτελεί» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μία φοβερή κεφαλιά.
Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 25ο λεπτό ο Ολιβέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Τυχερός στάθηκε ο Πορτογάλος με την μπάλα να κοντράρει στο τοίχος πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Η Γαλατάσαραϊ έφτασε στην ανατροπή στο 29ο λεπτό όταν ο Μάουρο Ικάρντι την έβαλε μπροστά στο σκορ με 2-1.
Ο Αργεντίνος στράικερ με ένα ασύλληπτο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Κάρλστρομ της Μόλντε να αδυνατεί να αντιδράσει.
Η Μόλντε δεν έμεινε με «σταυρωμένα» τα χέρια και στο 56’ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα με μία τρομερή προσπάθεια του Χάουγκεν για το 2-2.
Μετά την πάσα πάρε-βάλε του Ικάρντι στον Μίντσγιο, ο Νορβηγός «πλήγωσε» τους συμπατριώτες του διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 90+5′.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ 0-0 ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ:
Ο Ίμερι είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του αγώνα για τους φιλοξενούμενος με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα όμως πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Τσέρι απάντησε από πλευράς Μακάμπι Χάιφα με ένα άστοχο σουτ από μακρινή απόσταση στο 25’.
Η Γιούνγκ Μπόις επιχείρησε με άλλο ένα μακρινό σουτ να απειλήσει με εκτελεστή τον Ρίεντερ, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.