Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για το πώς κυλάει η προετοιμασία και οι στόχοι: «Φέτος είμαστε πιο αθόρυβοι, είναι φυσιολογικό καθώς η προσοχή τώρα είναι στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους και δεν εννοούμε απλά την εξάδα. Η Ανόρθωση είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

-Για τον Τσίκο: «Είναι γεγονός ότι μας ενδιαφέρει, έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση και αναμένουμε την απάντηση της Νέας Σαλαμίνας».

-Για τους νεαρούς Γ.Ιωάννου και Δ.Τζουλίου: «Τα παιδιά αυτά και κάποια άλλα επιλέγηκαν να ακολουθήσουν την προετοιμασία. Ο προπονητής τους έδωσε την ευκαιρία σε κάποια φιλικά, τους βλέπει, στο χέρι τους είναι να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται για να πάρουν κι άλλες».

-Για το ότι ο Σάμπο δεν έπαιξε σε κανένα φιλικό: «Ο προπονητής είναι ο αρμόδιος να αποφασίσει ποιοι αγωνίζονται. Το οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει, όταν υπάρχει κατάληξη σε κάποιο θέμα, είτε προσθήκη είτε αποχώρηση, το ανακοινώνουμε».

-Για τις επόμενες προσθήκες: «Δεν έχουμε καθορίσει συγκεκριμένο αριθμό. Βλέπουμε ανάλογα με το πώς κυλάει η προετοιμασία. Ο ακραίος επιθετικός δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή».

-Για τις αυριανές εκδηλώσεις: «Αύριο θα είναι μια μέρα γεμάτη Ανόρθωση και Puma, με τις δύο εκδηλώσεις. Έγιναν έργα αναβάθμισης στην μπουτίκ, ο κόσμος θα δει πράγματα αύριο».

-Για το στόχο στα εισιτήρια διαρκείας: «Θέλουμε να επαναλάβουμε τον περσινό στόχο των 5000. Μέχρι τώρα έχουμε ξεπεράσει τα 3000».