Κάπως έτσι θα πορευτεί η ΑΕΛ πλέον καθώς μετά την θετική κατάληξη με τον Σρνιτς, και ο Χέντι όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Ο Νιγηριανός έχει λύσει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το συμβόλαιο του με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και έρχεται Κύπρο για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τους γαλαζοκίτρινους. Έτσι ο Χρίστος Χαραλάμπους θα έχει δύο επιπλέον επιλογές για το Κυριακάτικο παιχνίδι.
Στα αρνητικά για την ΑΕΛ η απώλεια δύο βασικών ποδοσφαιριστών ενόψει ΑΕΖ καθώς ο Τζιαλμά έχει θλάση ενώ ο Ντέγοεστ είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του. Παραμένουν εκτός οι Κασάνικλιτς και Νεοφύτου. Το σύνολο του Χρίστου Χαραλάμπους θέλει να έχει συνέχεια στις επιτυχίες και πάει στο παιχνίδι με την ομάδα του Ζακακίου έχοντας την απαραίτητη προσοχή αφού δεν θέλει να την…πατήσει.
Σε μια άλλη εξέλιξη ο Αντρέ Τεσέϊρα έχει καταθέσει προσφυγή στην FIFA για τον μισθό Μαΐου και κάποια μπόνους που έχει να παίρνει. Αυτή η αρνητική εξέλιξη με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας της Λεμεσού έρχεται να στοιβαχτεί μπροστά και σε άλλες που βρήκε η νέα διοίκηση του Σωματείου.

Αριστείδου Μιχαήλ