Ανακοίνωση από την Ομόνοια

Για 3η διαδοχική αγωνιστική περίοδο το παγκοσμίου φήμης brand οδοντιατρικών προϊόντων, GUM, θα βρίσκεται στην οικογένεια των χορηγών μας και στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η συνεργασία μας αφορά τη σεζόν 2023-24.

Το λογότυπο της GUM θα είναι τοποθετημένο στη δεξιά επωμίδα των επίσημων αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας μας.

Ποια είναι η GUM

H GUM αποτελεί ένα παγκοσμίου φήμης brand οδοντιατρικών προϊόντων, με εξειδικευμένες σειρές προϊόντων για κάθε ανάγκη στοματικής υγείας.

Για την GUM η υγεία στα ούλα και στα δόντια σημαίνει υγεία σε ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό, γι’ αυτό μελέτησε και σχεδίασε σειρές προϊόντων για κάθε ανάγκη: Προϊόντα καθημερινής φροντίδας, αντιμετώπισης της ουλίτιδας και της ευαισθησίας των δοντιών, προϊόντα φροντίδας κατά τις θεραπείες με ορθοδοντικές συσκευές, αλλά και για το πρόβλημα των άφθων, καθώς και εξειδικευμένη σειρά φροντίδας των βρεφικών και παιδικών δοντιών και ούλων.

Τα προϊόντα GUM διατίθενται στην Κύπρο από την εταιρεία M.S.Jacovides & Co Ltd, μέλος του ΟμίλουMSJ.

Μπορείτε βρείτε τις σειρές GUM σε όλα τα φαρμακεία και online στο EvZeen.com, ενώ επιλεγμένα προϊόντα βρίσκονται και στις υπεραγορές.

Website: www.sunstargumcyprus.com/
Facebook: www.facebook.com/SunstarGumCyprus/
Instagram: www.instagram.com/sunstargumcyprus/

Ευχαριστούμε τη GUM για τη συνεργασία και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι η συνέχεια θα είναι το ίδιο επιτυχημένη και εποικοδομητική!