Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου θα συζητηθεί στην ΕΕΠ, αλλά και στην Εκτελεστική το σκάνδαλο “στημένων” αγώνων και του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού. Παρόντες και οι Γ.Κοσμάς, Κ.Καραπαπάς…

Το SDNA αποκάλυψε από χθες την επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Ομοσπονδία με φόντο τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αναφορικά με τις έρευνες που γίνονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με κύκλωμα που στοιχημάτιζε σε “χειραγωγημένους αγώνες”.

Στην επιστολή του, ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων ζητούσε από την ΕΠΟ να ενεργήσει άμεσα προς την κατεύθυνση της παραπομπής της υπόθεσης στα αρμόδια όργανα και της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε σήμερα στο Πάρκο Γουδή ενόψει της συνεδρίασης, ενώ το “παρών” έχουν δώσει τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.