Μήνυμα για είσοδο στους ευρωπαϊκούς ομίλους και επιστροφή στους τίτλους έστειλε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στην παρουσίαση της ανανέωσης της συνεργασίας με την εταιρεία Stoiximan και των νέων εμφανίσεων.
«Η Stoiximan είναι μακράν η πιο μεγάλη ιστοσελίδα όσον αφορά τη στοιχηματική δράση. Με μεγάλη μου ευχαρίστηση να σας πω ότι έχουμε ανανεώσει για ακόμη 4 χρόνια, μέχρι το 2027. Μιας τιμάει ιδιαίτερα αυτή η συνεργασία. Είναι άψογη η συνεργασία μας, είναι πάντοτε στο πλευρό μας. Ευχόμαστε να επανέλθουμε και στους τίτλους, μας έχει λείψει. Στόχος μας να επανέλθουμε και στις ευρωπαϊκές παρουσίες που έχουμε συνηθίσει. Να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη. Έχουμε πεθυμήσει να παίξουμε σε όμιλο, ελπίζω να τα καταφέρουμε. Φέραμε έναν καταξιωμένο προπονητή, τον Σα Πίντο, φέραμε καλούς ποδοσφαιριστές μαζί με τον κορμό που είχαμε ήδη».

Εκπρόσωπος Stoiximan: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτήν την ανανέωση. Δεν περιμέναμε την τελευταία στιγμή. Είναι η δέσμευσή μας ότι είμαστε στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ. Ήρθαμε για να μείνουμε. Αργήσαμε να σμίξουν οι δρόμοι μας, αλλά θα δώσω την υπόσχεση ότι θα αργήσετε να μας ξεφορτωθείτε».