Μία από τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός είναι αυτή του αμυντικού χαφ και ο Αντόνιο Κορδόν και ο στενός του συνεργάτης Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο συνεχίζουν τις επαφές τους με ομάδες και παίκτες από την ευρωπαϊκή αγορά αλλά και της Νοτίου Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, οι ερυθρόλευκοι έχουν νέες επαφές με την Ουρακάν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την απόκτηση του Σαντιάγκο Χεζέ. Ο 21χρονος αρχηγός της Ουρακάν θέλει να μετακομίσει στην Ευρώπη, γι’ αυτό τον λόγο έχει “παγώσει” προσφορές μέχρι τώρα από την Παλμέιρας και ομάδες των ΗΠΑ.

Πρόκειται πάντως για δύσκολη περίπτωση, καθώς οι Αργεντινοί ζητούν 8.000.000 ευρώ, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και η λύση της συνιδιοκτησίας. Ο Χεζέ βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Άντερλεχτ, με την Ουρακάν να έχει απορρίψει ήδη δύο προσφορές με μεγαλύτερη αυτή στα 5.000.000 ευρώ, ενώ τον νεαρό ποδοσφαιριστή παρακολουθούν ομάδες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Ο Αργεντινός μέσος ήταν εξαιρετικός χθες βράδυ στη νίκη της Ουρακάν 1-0 επί της Βελέζ Σάρσφιλντ για το πρωτάθλημα και δημοσιεύματα στην πατρίδα του δεν αποκλείουν να ήταν αυτό το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα της Λατινοαμερικανικής ομάδας.

Ο Χεζέ ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι για το ενδεχόμενο μεταγραφής του και απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι “όσο συνεχίζω στην ομάδα, το μυαλό μου θα είναι εδώ“.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κορδόν και ο Ναβάρο αναζητούν την φόρμουλα με την οποία ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πείσει την Ουρακάν για την παραχώρηση του Αργεντινού χαφ, ο οποίος έχει 36 συμμετοχές και πέντε γκολ στην περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Σιώπης έμεινε εκτός αποστολής της Τράμπζονσπορ στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Τουρκία τον συνδέουν με όλες τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται για την ώρα να έχει κάνει κάποια κίνηση.

Επίσης, οι ερυθρόλευκοι προχωρούν στην μεταγραφή του 19χρονου Ισραηλινού δεξιού μπακ Ιλάι Φέινγκολντ (έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Χάιφα) για τον Ολυμπιακό Β΄.