Με το νικητή του ζευγαριού Βόρσκλα Πολτάβα Ουκρανίας-Ντίλα Γκόρι Γεωργίας θα αναμετρηθεί το ΑΠΟΕΛ στον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Conference League, αν προκριθεί εις βάρος της Βοϊβοντίνα! Οι αγώνες του Γ’ Προκριματικού Γύρου είναι προγραμματισμένοι για τις 10 και 17 Αυγούστου. Το ΑΠΟΕΛ θα δώσει τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.
Η Βόρσκλα Πολτάβα τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση του πρωταθλήματος Ουκρανίας. Μετράει μόλις ένα τρόπαιο, το κύπελλο το 2009, ενώ η καλύτερη θέση που τερμάτισε στην ιστορία της στο πρωτάθλημα είναι η τρίτη. Έδρα της είναι το «Butovsky Vorskla Stadium», χωρητικότητας 24.795 θεατών, αν και δίνει σε άλλη έδρα τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια λόγω του πολέμου. Προπονητής της είναι ο 53χρονος Βίκτορ Σκρίπνικ.
Μόνο άγνωστη δεν είναι η Ντίλα Γκόρι, την οποία αντιμετώπισε η Ανόρθωση το 2013, με τις αναμνήσεις να μην είναι και οι καλύτερες αφού οι Γεωργιανοί είχαν προκριθεί εις βάρος της. Πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Έδρα της είναι το «Tengiz Burjanadze Stadium», χωρητικότητας 5.000 θεατών. Το πρωτάθλημα στη Γεωργία είναι σε εξέλιξη και βρίσκεται στην 5η θέση με 34 βαθμούς, στο -8 από την πρωτοπόρο Ντιναμό Μπατούμι.