Από νωρίς το απόγευμα σας ενημερώσαμε για τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΪΚ Στοκχόλμης για τον Πίττα η οποία πλησιάζει τα «θέλω» του Απόλλωνα, με το σενάριο της πώλησης του ποδοσφαιριστή να φαντάζει ως το επικρατέστερο.
Τα χρήματα είναι ικανοποιητικά αλλά εάν και εφόσον αποχωρήσει οριστικά ο Πίττας τότε «δυσκολεύουν» τα πράγματα στον Απόλλωνα και εξηγούμαστε.
Όχι μόνο θα αποχωρήσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και εκ των πρώτων του πρωταθλήματος και θα πρέπει ο Απόλλωνας να βρει από άλλου τα γκολ του, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να διαφοροποιηθεί και ο κατάλογος α’ των ξένων και κοινοτικών καθώς θα πρέπει να αποκτηθεί επιθετικός.
Με Κύπριο φαντάζει απίθανο να καλυφθεί το κενό, άρα θα πάνε σε μια λύση ξένου την στιγμή που ο κατάλογος είναι ήδη συμπληρωμένος.
Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Μπογκντάν Αντόνε εφόσον η διοίκηση συναινέσει στην πώληση Πίττα, είναι να βάλει όλα τα πράγματα κάτω στο τραπέζι, να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και να πάρει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις όσον αφορά τις αποχωρήσεις οι οποίες παρεμπίπτοντος θα κοστίσουν στην διοίκηση.

Χρίστος Χρίστου