Η Μπαρτσελόνα ήταν μια… ανάσα από την απόκτηση του 18χρονου Αρντά Γκιουλέρ από την Φενέρμπαχτσε, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Αρντά Γκιουλέρ! Η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο wonderkid του τουρκικού ποδοσφαίρου, τα είχε βρει με τον παίκτη και την Φενέρμπαχτσε, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αποφασιστικο… μπάσιμο στην υπόθεση και κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενημέρωσε τους Μπλαουγκράνα για την τελική του απόφαση.

Οι Καταλανοί «δούλευαν» την μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού εδώ και εβδομάδες, όμως το project της Βασίλισσας ήταν πιο… πιστικό. Η Ρεάλ θα πληρώσει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερα από όσα ήταν η ρήτρα του (17,5 εκατομμύρια) και σύντομα θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις. Ο Γκιουλέρ υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι ως παίκτης της πρώτης ομάδας και θα είναι παρών στην προετοιμασία.

Από το 2019 ήταν στις ακαδημίες της Φενέρ και ουσιαστικά η περσινή ήταν μόλις η δεύτερη του σε ανδρικό επίπεδο ανδρικών. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε μέτρησε 35 εμφανίσεις με έξι γκολ, επτά ασίστ και πανηγύρισε το κύπελλο Τουρκίας.