Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Βίτορ Ρόκε, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα των τελευταίων ετών στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας.
Την απόκτηση του 18χρονου Βίτορ Ρόκε έκλεισε η Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας από τον Γενάρη του 2024.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Μπλαουγκράνα ήρθαν σε συμφωνία με την Ατλέτικο Παραναένσε για την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού της. Όπως προσθέτει ο Ιταλός δημοσιογράφος έχουν ήδη πέσει οι απαραίτητες υπογραφές για το deal, το οποίο θα γίνει στην τιμή των 35 εκατ. ευρώ, με άλλα 10 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων. Επιπλέον η Μπαρτσελόνα φέρεται να σκοπεύει να τοποθετήσει τη ρήτρα του υπερταλαντούχου Βραζιλιάνου στο 1 δις ευρώ.