Ο προπονητής της Ομόνοιας, Σωφρόνης Αυγουστή, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου  ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν.

-Για τον αυριανό αγώνα: «Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός αμυντικά και επιθετικά. Θέλει πολλή προσοχή, πρέπει να είμαστε σταθεροί στο πλάνο μας, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να σκοράρουμε και να βάλουμε τις βάσεις για τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας».

-Για το ρόστερ, το αγωνιστικό και το στόχο: «Είχαμε την ατυχία με τον Εράκοβιτς. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου, έδωσαν πολλά στην προετοιμασία. Κάθε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται εδώ δεν είναι τυχαίο. Με αυτό το υλικό που έχουμε, ο στόχος μας είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν παρασυρόμαστε που έφυγαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από τον αντίπαλο. Ήρθαμε να δουλέψουμε σαν σύνολο και πρέπει να το βγάλουμε στο γήπεδο, να δείξουμε την καλή μας δουλειά…».

-Για τον βαθμό ετοιμότητας του Σίμιτς: «Συστήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι, δεν είναι έτοιμος στον απόλυτο βαθμό, όμως είναι σε καλή κατάσταση. Θα μας δώσει λύσεις, καθώς αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό».

-Αν θα γίνουν αλλαγές: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι, αν υπάρχουν κάποιες αλλαγές θα τις δούμε αύριο στο γήπεδο».