Ο πρόεδρος του Σωματείου Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, και αναφέρθηκε στη ΓΣ αλλά και τη συμφωνία με την εταιρεία και τον Σταύρο Παπασταύρου.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Αυτό που ζητήσαμε σαν ΔΣ ήταν μια δυνατή παρουσία στη ΓΣ και ένα μεγάλο ποσοστό στην ψήφιση της συμφωνίας, το πετύχαμε. Τα μέλη εγκρίναν με 88% τη συμφωνία και έστειλαν μήνυμα ενότητας. Πλέον Σωματείο και εταιρεία Ομόνοιας προχωρούμε μαζί, για το συμφέρον της ομάδας».
Για το πως…κύλησε η όλη διαδικασία: «Στο τέλος όλοι έδειξαν κατανόησα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους λειτουργούς των ΜΜΕ για τη στάση τους που επέδειξαν όταν ως Σωματείο δεν θέλαμε να δώσουμε έκταση στο θέμα της παραίτησης Παπασταύρου γιατί δουλεύαμε αθόρυβα να βρούμε μια λύση. Ήταν μια συμφωνία υπέρ της Ομόνοιας και όχι υπέρ του Σωματείου ή της εταιρείας. Έπρεπε να διασφαλίσουμε ότι δίνουμε μα προοπτική στον Σταύρο Παπασταύρου με σκοπό να προγραμματίσει και να εκπληρώσει το όνειρο του για την Ομόνοια χωρίς την πίεση του χρόνου».
Για τον κ. Παπασταύρου και το ιδιόκτητο γήπεδο: «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Σταύρου Παπασταύρου είναι ξεκάθαρη, ειδικά αν κάνουμε ένα απολογισμό αυτών των 5 ετών. Έγιναν λάθη και τα αναγνώρισε ο κ. Παπασταύρου. Αυτό έχει σημασία, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να συνεχίζουμε. Για το γήπεδο θα πρέπει να δούμε τη συμφωνία. Ανοίγει η προοπτική για γήπεδο αλλά δεν υπάρχει ακόμα διαδικασία. Υπάρχει πρόθεση και το είπε ο κ. Παπασταύρου».
Για το «Ηλίας Πούλλος»: «Είναι τροχοδρομημένο. Αν θα προχωρήσουμε σύντομα στην απόκτηση ιδιόκτητου γηπέδου, η αναβάθμιση στο Ηλίας Πούλλος μπορεί να μην είναι όπως παρουσιάστηκε. Δεν χρειάζεται να γίνουν δύο φορές επενδύσεις, γιατί δεν είναι και συμφέρον. Όλα θα γίνουν με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με μελέτες για το καλό της ομάδας».