Ένα μήνα προηγουμένως, είχε δημιουργηθεί θέμα που αφορούσε τον αριθμό των ατόμων της αποστολής για τους ΑΜΚΕ στη Μάλτα, με το μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ανδρέα Θεοφυλάκτου, να ζητάει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Γιώργο Χρυσοστόμου, όπως ενημερωθεί αφήνοντας αιχμές τότε για υπεράριθμη αποστολή. Το θέμα ωστόσο δεν έμεινε μέχρι εκεί.
Για τον ίδιο λόγο, πριν από λίγες μέρες (στις 26 Ιουνίου συγκεκριμένα) απέστειλε επιστολή στον κ. Χρυσοστόμου ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Ανδρέας Γεωργίου, ζητώντας όπως κοινοποιηθούν σε όλα τα μέλη ο λεπτομερής οικονομικός απολογισμός της διοργάνωσης, καθώς και λεπτομερείς ονομαστικές καταστάσεις που αφορούν τα άτομα που παρευρέθηκαν στους αγώνες, ανεξαρτήτως ιδιότητας!
Ο κ. Γεωργίου, ζήτησε μέσω της επιστολής του όπως κοινοποιηθούν καταστάσεις και λεπτομέρειες σε συνολικά 20 σημεία! Είναι να διερωτάται κανείς, πώς είναι δυνατόν να ζητάει ενημέρωση ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ από τον ίδιο τον Πρόεδρο για τόσο σοβαρά θέματα.
Ασφαλέστατα δεν υπονοούμε το οτιδήποτε –προς Θεού. Δημιουργούνται ωστόσο εύλογα ερωτήματα, για το πώς πάρθηκαν οι αποφάσεις τις οποίες δεν γνωρίζει (προφανώς) ούτε καν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ. Οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά ή από έναν; Στις συνεδριάσεις δεν συζητήθηκαν όλα αυτά τα θέματα, ενώπιον όλων των μελών του δ.σ;
Η ιστοσελίδα μας, έχει στην κατοχή της την επιστολή του Ανδρέα Γεωργίου προς τον Γιώργο Χρυσοστόμου και την δημοσιεύουμε παρακάτω:

Ανδρέας Βεντούρης