Τρομερή «μάχη» για τα πόδια του Ράις ανάμεσα σε Σίτι και Άρσεναλ! Ο Αρτέτα δεν αφήνει τον Πεπ να… νικήσει και η Άρσεναλ έχει διαμηνύσει στην Γουέστ Χαμ πως θα επανέλθει με νέα, ακόμα πιο βελτιωμένη προσφορά!
Η Σίτι ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημα την πρόταση με τα 75+15 εκατ.λίρες και τα πιο ρεαλιστικά και εφικτά μπόνους σε σύγκριση με αυτά που απέρριψαν τα «σφυριά» από τους συμπολίτες τους, «κανονιέρηδες», πριν από μερικές μέρες.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πείστηκε πως ο Ράις θα έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να βρεθεί στο χώρο του κέντρου για τους… τρεμπλούχους από τη νέα σεζόν και γι’ αυτό η Σίτι άμεσα θα έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της με την πρόταση που ετοιμάζει.
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δίνει συνέχεια στο τρομερό θρίλερ που εκτυλίσσεται και τονίζει πως η Άρσεναλ δεν θέλει να χάσει αυτή την «μάχη». Όπως αναφέρει ο Ιταλός ειδήμων στα μεταγραφικά ζητήματα, το κλαμπ της πρωτεύουσας έχει προλάβει ν’ αναφέρει στην Γουέστ Χαμ ότι θα επανέλθει με νέα προσφορά, έτσι ώστε να… μην υπάρξει βιασύνη αποδοχής της πρότασης της Σίτι και ο παίκτης καταλήξει να φορέσει την γαλάζια φανέλα!