Πάτησαν για πρώτη φορά γήπεδο στην Βουλγαρία οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και ουσιαστικά η προετοιμασία άρχισε για τα καλά.
Θα γίνει προπόνηση και το απόγευμα της Παρασκευής, διπλές και το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα αρχίζουν τα φιλικά.
Θα είναι δύο τα φιλικά της Δευτέρας καθώς οι γαλαζοκίτρινοι το πρωί στις 10:00 θα παίξουν με την ΤΣΣΚΑ1948 (β’ ομάδα) και το απόγευμα στις 18:00 με την Μπότεβ Βράτσα.
Μέσα από τα δυο αυτά φιλικά θα θέλει ο κόουτς Σα Πίντο να δοκιμάσει κάποια πράγματα.
Δευτέρα λοιπόν ο Πορτογάλος θα δει τους ποδοσφαιριστές του να ξεμουδιάζουν, ενώ την Τρίτη θα υπάρξει άλλο ένα φιλικό που τον ενδιαφέρει.
Τρίτη παίζει η Βοϊβοντίνα με την Οτελούλ σε δυνατό τεστ και θα ψάξει να βρει πληροφορίες για το φιλικό αυτό ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ καθώς η προετοιμασία της αντιπάλους στο Conference League είναι αρκετά προχωρημένη και ίσως καταφέρει να αλιεύσει κάποια σημαντικά στοιχεία.
Το φιλικό της Τρίτης θα είναι το προτελευταίο της Βοϊβοντίνα πριν από το πρώτο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.
Τα φιλικά της Δευτέρας… και το φιλικό της Τρίτης!
