Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του σωματείου της Ομόνοιας στο Pavilion. Ο Μάριος Αργυρίδης παραμένει στην προεδρία και ο συνδυασμός του θα πάρει εντολή από τα μέλη για την ανανέωση της θητείας του.

Ο συνδυασμός του: Αργυρίδης Μάριος, Αργυρού Γιάννα, Βασιλείου Κώστας, Ευστρατίου Σωκράτης, Ζυμαράς Αντώνης, Κούκος Νάσος, Κουντουρής Χριστόδουλος, Μιχαηλίδης Νίκος, Παντελή Ηρακλής, Πουμπουρής Πόλυς, Φιλοθέου Νικόλας, Χαρίτου Ανδρέας, Χρίστου Λάμπρος, Χριστοφή Κωνσταντίνος, Χριστοφόρου Χριστόφορος.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΙΔΗ

-«Επαναδιεκδικώ με βάση την υλοποίηση 5 βασικών πυλώνων:

  1. Τη συνέχιση της συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο που τα τελευταία 5 χρόνια πετύχαμε τίτλους και Ευρωπαικές διακρίσεις
  2. Έχουμε καθήκον να στηρίξουμε τα τμήματα των σωματείων. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει αγοράζοντας Privilege Card ή την κάρτα διαρκείας των τμημάτων μας.
  3. Να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τους διαχρονικούς πιστωτές μας.
  4. Βελτίωση του οικήματος του σωματείου μας
  5. Να έρθουμε σε επαφή με όλους τους οπαδούς μας
    Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

-«Απολογισμός για το γυναικείο τμήμα του ποδοσφαίρου: Καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες είχαμε έξοδα 137 χιλιάδες και έσοδα 38 χιλιάδες, έλλειμα 98 χιλιάδες. Αυτός ο προϋπολογισμός είναι πολύ μικρότερος από την πρωταθλήτρια Apollon Ladies. Πιστεύουμε στο γυναικείο ποδόσφαιρο».

-«Μείωση χρέους 2,1 εκατομμύρια από τις 31/12/2021. Εφόσον τα επόμενα 13 χρόνια συνεχίσουμε να είμαστε καλοπληρωτές στο Φόρο Εισοδήματος τότε το συνολικό πραγματικό χρέος είναι 8,9 εκατομμύρια στις 31/12/22 σε σχέση με 10,8 εκατ. στις 31/12/2021. Σύμφωνα με τους μη ελεγμένους λογαριασμούς στην 31/5/23, το χρέος του Σωματείου είναι στα 11,9 εκατομμύρια. Αν αφαιρέσουμε και πάλι τα 3,2 εκατομμύρια τότε το χρέος είναι 8,5 εκατομμύρια, μια πολύ σοβαρή μείωση του χρέους σε σχέση με το 2018. Να αναγνωρίσουμε την πολύ σημαντική συμβολή σε αυτή την μείωση του χρέους της συμφωνίας που έχουμε με τον Σταύρου Παπασταύρου, που μας πλήρωσε 7,7 εκατομμύρια ευρώ και αναγνώρισε προεισπράξεις άλλο 1,5 εκατομμύρια».

-«Αν δεν ενδιαφέρεται η Πολιτεία για τα άλλα σπορ, να τα κλείσουμε και να πάμε σπίτια μας. Αντιλαμβάνομαι τη σημαντικότητα του ποδοσφαίρου, αλλά η Κύπρος δεν έχει μόνο ποδόσφαιρο» (η τοποθέτησή του για το βόλεϊ ανδρών).

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ