Για το παιχνίδι με την Νορβηγία μίλησε ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια.

Για τον τρόπο που θα σταματήσει τον Χάαλαντ: «Όλος ο πλανήτης προσπάθεια να βρει τρόπο να σταματήσει τον Χάαλαντ. Δεν θα είναι εύκολο. Δεν είναι μόνο ο Χάαλαντ, έχει και άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές η Νορβηγία. Έχει μόνο έναν βαθμό αυτή η ομάδα σε τρεις αγώνες και θα είναι δύσκολο για εμάς».

Για το παιχνίδι: «Μετά την ήττα θα προσπαθήσουμε περισσότερο και πρέπει να είμαι έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα».

-«Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο. Κόντρα στην Σκωτία η Νορβηγία ήταν καλύτερη ειδικά στο α’ ημίχρονο. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά και από κει και πέρα να ψάξουμε για ένα γκολ».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ιωάννης Πίττας που δήλωσε τα ακόλουθα:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες από το προηγούμενο. Θα παίξουμε για τη χώρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».

Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι μετά από μια καλή εμφάνιση που δεν πήραμε κάτι να ανασυνταχθούμε για να πάρουμε κάτι αύριο; «Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ήταν μια άδικη ήττα για εμάς. Ελπίζουμε αύριο να έχουμε και την τύχη στο πλευρό μας για να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».