Στην τελική ευθεία είναι η υπόθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα, για να υπογράψει το (διετές) συμβόλαιό του και να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Τον 42χρονο τεχνικό τον περιμένει πολλή δουλειά και μαζί με τον Αντόνιο Κορδόν θα τρέξουν τις μεταγραφικές υποθέσεις, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Ο αθλητικός διευθυντής έχει ενημερώσει τον Μαρτίνεθ για πολλά πράγματα, ενώ σίγουρα έχει γίνει κουβέντα για τους πολλούς δανεικούς που είχε την προηγούμενη σεζόν η ομάδα και τις προτεραιότητες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι δυο τους θα κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα στο υλικό του Ολυμπιακού, όμως με την άφιξη του Ισπανού προπονητή στην Ελλάδα αναμένεται να προχωρήσουν και οι εξελίξεις στο μέτωπο των μεταγραφών.

Ο Κορδόν όλο αυτό το διάστημα, παράλληλα με τις επαφές που είχε με τους υποψήφιους για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, εξέταζε διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή, αφού ο ίδιος είχε ενημερωθεί για τις ανάγκες της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις.

Οι προτεραιότητες για την ενίσχυση των Πειραιωτών είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, από τη στιγμή που έφυγε ο Μπακαμπού, ένας στόπερ και ένας κεντρικός χαφ, ενώ κουβέντα για άμεση άφιξη μπορεί να γίνει και για έναν εξτρέμ.