Ένταση υπήρξε στην προπόνηση της εθνικής Κροατίας με τον Μάρκο Λιβάγια και έναν οπαδό που πήγε να δει από κοντά την προετοιμασία των παικτών του Ζλάτκο Ντάλιτς στο γήπεδο της Ριέκα.
Ο νυν φορ της Χάιντουκ Σπλιτ και πρώην της ΑΕΚ βγήκε εκτός εαυτού, καθώς όπως μεταδίδουν τα κροατικά ΜΜΕ δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από οπαδούς της Ριέκα και σε μια από αυτές αντέδρασε. Συγκεκριμένα ένας οπαδός έβρισε αισχρά τη μητέρα του και τότε ο Λιβάγια όρμηξε στην εξέδρα λέγοντάς του «τι θες;».
Σε εκείνες τις στιγμές έντασης υπήρξαν και άλλες φωνές που έλεγαν. «Είναι χαζομάρες. Φύγε από την εθνική ομάδα». Άλλη μια του έλεγε: «Δες τις καρέκλες στην ανατολική εξέδρα, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσεις για τη ζημιά που κάνατε», αναφερόμενος στα επεισόδια που έκαναν οι οργανωμένοι της Χάιντουκ στον τελικό του Κυπέλλου Κροατίας.
Φυσικά δεν είναι το μοναδικό επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του Λιβάγια και της Ριέκα, καθώς στο παρελθόν έχει έρθει σε σύγκρουση με οπαδό της κροατικής ομάδας, σε ένα από τα ντέρμπι που είχαν στιγματιστεί από σοβαρά επεισόδια.
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Λιβάγια επέστρεψε στην προπόνηση και συνεχίστηκε σε ήρεμους τόνους. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς είχε στο μέσο αυτής μια συζήτηση με τον Κροάτη φορ.

Φωτογραφία και βίνεο από το επεισόδιο: