Ο Καραμανώλης και ο Φαουάζ έρχονται από τη Δόξα στο ΑΠΟΕΛ, όχι σαν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά αλλά σαν απλές προσθήκες στο ρόστερ.
Το ζητούμενο είναι οι πρωτοκλασάτες μεταγραφές που σύμφωνα με το πλάνο διοίκησης και Σα Πίντο θα πρέπει να είναι καταρχήν τέσσερις και βλέπουμε…
Έχει άλλωστε άμεση ανάγκη από αυτές τις μεταγραφές για να μπορέσει να καλύψει τα κενά και να αναπληρώσει αυτούς που έφυγαν.
Η καταρχήν συμφωνία με τη διοίκηση, δίνει στον Πορτογάλο προπονητή, συγκεκριμένο μπάτζετ για να βρει και να φέρει τέσσερις παίκτες για την 11άδα.
Πρόκειται για χρήματα που δεν θυμίζουν παλιές εποχές με συμβόλαια 400 και βάλε χιλιάδων ευρώ αλλά μάξιμουμ ποσό είναι οι 300 χιλιάδες για ένα επιθετικό και περίπου τόσα για τους δύο ακραίους επιθετικούς.
Ο Σα Πίντο θεωρεί ότι με αυτά τα χρήματα θα φέρει καλούς παίκτες και η μπάλα είναι στην κατοχή του Πορτογάλου που σε πλήρη συνεργασία με το Νούνο Μοράις έχει αρχίσει την αξιολόγηση συγκεκριμένων παικτών κάποιοι από τους οποίους θα προέρχονται από την Πορτογαλία.