Ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του παθιασμένου και φωνακλά προπονητή έβγαλε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Cadena Cope και απάντησε ακόμη και σε πικάντικες ερωτήσεις.

«Μια έρευνα αναφέρει πως οι Ισπανοί κάνουν σεξ 56 φορές το χρόνο. Εσείς από αυτή την άποψη είστε περισσότερο Ισπανός ή Αργεντινός;», ρώτησε ο παρουσιαστής τον «Τσόλο».

«Πόσες είπες; 56 το χρόνο; Δηλαδή μόνο περίπου τέσσερις το μήνα; Όχι και τέσσερις το μήνα! Με τέσσερις φορές σεξ το μήνα δεν παίζεις στην ομάδα μου», είπε γελώντας ο Σιμεόνε. Όταν ρωτήθηκε αν πλησιάζει περισσότερο τις 15 φορές το μήνα, απάντησε: «Δεν θα το πω, αλλά έχουμε έναν καλό μέσο όρο».

Ο Σιμεόνε είναι πολύτεκνος. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Καρολίνα Μπαλντίνι. Τρία αγόρια, που είναι όλοι τους ποδοσφαιριστές, τον 27χρονο Τζιοβάνι, τον 24χρονο Τζιανλούκα και τον 20χρονο Τζουλιάνο, από τον πρώτο του γάμο, ενώ από το 2014 είναι με την κατά 16 χρόνια νεότερη Κάρλα Περέιρα, που του χάρισε δύο κόρες, τη Φραντσέσκα και τη Βαλεντίνα.