Μιλώντας στο οπαδικό podcast «The Blue Zone Podcast», ο Ανδρέας Σάντης έκανε λόγο για προσπάθεια σύναψης δανείου ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αποπληρωθούν οι οφειλές και οι αποζημιώσεις. Θυμίζουμε τις δηλώσεις του:
«Εάν η Ανόρθωση με έναν δανεισμό, παίρνει υποθετικά 2.500.000 ευρώ για να ξοφλήσει 3.000.000 ευρώ και κάθε μήνα έχει να πληρώσει 55.000 με 56.000 ευρώ δόση μέσα από όλο τον προϋπολογισμό της σε διάρκεια 48 μηνών, δεν θα είναι προς όφελος της; Συζητάμε μαζί τους για να βρούμε τις πιο ευνοϊκές για εμάς εξασφαλίσεις, ώστε να είναι λειτουργική η πορεία της ομάδας και να μην έχουμε προβλήματα».
Όπως πληροφορούμαστε, η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με τράπεζα για να πάρει δάνειο, αλλά από τον Χρήστο Πουλλαΐδη. Μοιάζει απίθανο να δοθεί δάνειο στην Ανόρθωση από τραπεζικό οργανισμό, ενώ δεν είναι προς το συμφέρον ούτε και της ίδιας, αν ληφθούν υπόψη οι τόκοι.
Ζητήθηκε λοιπόν από τον Χρήστο Πουλλαΐδη όπως παραχωρήσει ο ίδιος αυτό το ποσό σε μορφή δανεισμού, ώστε να είναι εφικτό να τακτοποιηθούν οι οφειλές και οι αποζημιώσεις που θα χρειαστεί να δοθούν σε ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ για να αποχωρήσουν.
Όπως πληροφορούμαστε, κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα, ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο ο κ.Πουλλαΐδης να συμβάλει οικονομικά με ένα ποσό…

Ανδρέας Βεντούρης