O Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον Super Sport Fm 104.0, σχολιάζοντας καυστικά το θέμα προπονητή και το όνομα που ακούγεται, αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Αναλυτικά:
Για το ότι η δουλειά συνεχίζεται:
 «Μπορεί να τελείωσε η σεζόν, όμως δεν τελειώνει για εμάς η δουλειά. Πρέπει να ολοκληρώσουμε κάποιες κινήσεις. Ο κόσμος που δουλεύει στην ομάδα, ασχολείται με πολλά πράγματα. Οι αφανείς ήρωες που δεν τους αναφέρει κανείς, δουλεύουν συνεχώς και με «δίψα» για το καλό της ομάδας. Προτεραιότητα έχει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Η αλήθεια είναι, πως είμαστε κοντά, όμως το θέμα το χειρίζονται οι ιδιοκτήτες. Επίσης, η ομάδα σκάουτιγκ έχει 2-3 περιπτώσεις παικτών για κάθε θέση».
Τα χαρακτηριστικά των μεταγραφών: «Έχουν αρκετά «μεγάλο» μερίδιο οι ιδιοκτήτες της ομάδας στις αποφάσεις. Αναμένουμε να έχουμε εξελίξεις για τις δύο θέσεις άμεσα. Στο θέμα των χαρακτηριστικών, θέλουν κάποιον που να γνωρίζει το πρωτάθλημα. Δεν είναι ότι πιο εύκολο πάντως».
Για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και αν άκουσε κάτι: «Έχω βαρηκοΐα δεν άκουσα κάτι για τον κ. Μιλόγεβιτς. Οι ιδιοκτήτες είναι εκτός, άρα τα περισσότερα θα τα ξέρουμε όταν επιστρέψουν. Στις 7/6 προγραμματίστηκαν τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου. Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα εκείνη την περίοδο».
Για τους Μπάιριτς και Κανέ: «Μας ενδιαφέρουν οι Μπάιριτς και Κανέ, ανήκουν σε άλλες ομάδες όμως υπάρχει μία προφορική συμφωνία. Θα «τρέξουν» οι υποθέσεις όταν έρθουν ο Τεχνικός Διευθυντής και ο προπονητής. Οι παίκτες επιθυμούν να μείνουν, όμως οι ομάδες τους θέλουν κάποια ανταλλάγματα όπως είναι λογικό. Να σημειώσουμε πως ο Μπετανκόρ θα φύγει από την Πάφο FC».
Για τον Κβίντα και την κλήση του στην Εθνική Τσεχίας: «Έκανε καταπληκτική χρονιά ο Κβίντα, δικάιως κλήθηκε στην Εθνική του. Μοντέρνος κεντρικός αμυντικός με αριστερό πόδι, έχει όλα τα φόντα να κάνει σπουδαία καριέρα, επίσης είναι εξαιρετικό παιδί, δίχως αμφιβολία».
Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 8/6, ενώ σίγουρα θα περάσουμε από την Αυστρία, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω καθόλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Συμφωνία για Μπάιριτς-Κανέ, φεύγει ο Μπετανκόρ…»