Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αναμένεται να βγει μπροστά στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και να μιλήσει για όσα συνέβησαν φέτος αλλά και να τοποθετηθεί για το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας -μετά την ολοκλήρωση του εφετινού πρωταθλήματος της Super League- ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα για όσα συνέβησαν στο… θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια της εφετινής διαδρομής των “πράσινων”, ενώ προτίθεται να αναλύσει και τα δεδομένα που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (κάτι που είναι και το πιο πιθανό) ή θα υπάρξει μία συνολική τοποθέτηση-δήλωσή του. Είναι πάντως δεδομένο πως ο ίδιος προτίθεται να βγει πλέον στην… επίθεση για να μιλήσει για διάφορες καταστάσεις που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της εφετινής χρονιάς.

Κι αν μη τι άλλο, θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον η επίσημη θέση του, μετά από μία σεζόν με πάρα πολλές εντάσεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τα δεδομένα παράπονα του Παναθηναϊκού για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε απ’ όλους τους υπόλοιπους συλλόγους, το πολύ σοβαρό θέμα με τα 17+12 κρούσματα Covid-19 που είχαν οι “πράσινοι” πριν απ’ το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας (8/5) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός εξαναγκάστηκε να αγωνιστεί εν μέσω μίας πρωτοφανούς κρίσης κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα του, σε μία συνθήκη που έκρινε εν πολλοίς και τον εφετινό τίτλο…