Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ Νίκος Χριστοδουλίδης.
Είπε σημαντικά πράγματα για την επόμενη μέρα στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο.
«Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέμα μόνο του σε σχέση με τα άλλα τμήματα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα δυσκολευτούμε, το γνωρίζουμε αλλά θα τα καταφέρουμε».
Από που πηγάζει η αισιοδοξία σας; «Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Θα δουλέψουμε όμορφα και ωραία. Προέχει καθαρά ο τελικός Κυπέλλου. Η ομάδα θέλει το Κύπελλο. Ότι άλλο πούμε είναι απλά για κουβέντα. Θα συναντηθούμε με τον κ. Σοφοκλέους. Και οι δύο θα κάνουμε το παν για να φέρουμε το Κύπελλο στη Λεμεσό».
Παραδίδει μια υγιή κατάσταση ο κ. Σοφοκλέους; «Παραδίδει υγιή κατάσταση μετά από 15 χρόνια. Θα συζητήσουμε τα οικονομικά και θα δούμε. Συζητούμε με διάφορους. Όλα θα μελετηθούν. Μπορεί αύριο και η ίδια η εταιρεία ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ να έρθει με πρόταση. Μελετούμε όλες τις προτάσεις. Το λέω ξανά. Θα δυσκολευτούμε αλλά θα τα καταφέρουμε».
Η αποφασιστικότητα σας και η σιγουριά σας είναι ισχυρό μήνυμα στον κόσμο: «Ήδη από σήμερα όλοι στο σωματείο αρχίσαμε να δουλεύουμε».
Υπάρχει ξεσηκωμός για τον τελικό: «Το μόνο που με φοβίζει γιa τον τελικό είναι η καθημερινή ημέρα. Είναι πιο δύσκολο για τον Λεμεσιανό. Θα το κάνει ο Λεμεσιανός αλλά αν ήταν στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ οι 9 χιλιάδες θα ήταν ελάχιστα τα εισιτήρια για την ΑΕΛ. Αν γινόταν στην Λεμεσό ο τελικός θα τσακωνόμασταν για ένα εισιτήριο».
Υπάρχει δίψα για το τρόπαιο: «Θέλουμε το Κύπελλο».
Για τον Χρίστο Χαραλάμπους: «Ξέρει πολύ καλά τα αποδυτήρια και δουλεύει».
Βλέπετε μόνο τον τελικό, τα υπόλοιπα μετά τις 24 Μαϊου; «Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Μέχρι τώρα ασχολούμασταν με τα άλλα τμήματα. Τώρα μπαίνει και το θέμα ποδοσφαίρου. Ήδη άρχισαν άτομα να δουλεύουν».
Οι παίκτες σας θα πάνε στον τελικό πανέτοιμοι; «Πιστεύω ναι. Και για τους ίδιους ποδοσφαιριστές είναι σημαντικό. Με ένα Κύπελλο θα παίξουν στην Ευρώπη».
Για το θέμα των επενδυτών: «Συζητάμε με πολλούς. Ίσως κάποιοι να έρθουν σαν σπόνσορες με κέρδος την διαφήμιση. Ίσως να είναι καλύτερο αυτό. Θα ζητήσουμε και την βοήθεια της εταιρείας. Είναι εκεί τα τελευταία 15 χρόνια».
Για τα μεγάλα μπάτζετ ομάδων όπως ο Άρης και η Πάφος FC: «Εν πολύ το χρήμα. Μιλάμε για τριπλάσια μπάτζετ από ΑΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλων. Με αυτό το μπάτζετ ο Άρης έπρεπε να καθαρίσει το πρωτάθλημα από τον α’ γύρο και δεν το έκανε».
*«Θέλουμε το Κύπελλο, το θέλουμε πολυ. Δεν έχουμε προβλήματα. Απλά έπρεπε να γίνουν κάποιες συνελεύσεις».