Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για την γιορτή βραβεύσεων του ΠΑΣΠ: «Είναι μια γιορτή που έρχεται από τους ποδοσφαιριστές για τους ποδοσφαιριστές. Η συζήτηση που γίνεται είναι να τελειώνει η χρονιά και μετά αλλά κατανοούμε την ίδια στιγμή ότι μόλις τελειώσουν τα παιχνίδια δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν οι ποδοσφαιριστές ούτε ένα 12ώρο» .

Πως είδατε τις επιλογές για τους κορυφαίους; «Σε αυτού του είδους τις επιλογές και αναδείξεις, υπάρχει μια αξιοκρατία γιατί ψηφίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η ψηφοφορία διαμορφώνεται ποσοστιαία από τις ψήφους και τους δείκτες. Μπράβο σε όλους τους νικητές και τώρα πρέπει να δούμε ποια θα είναι πρωταθλήτρια και ποιοι θα πάνε Ευρώπη».

Τώρα… τελικός με τον Απόλλωνα: «Για τις δύο ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο, όλα τα επίθετα που βάζουμε συνόδευαν όλους τους αγώνες και προσπάθεια μας είναι να συνοδεύουν και τον επόμενο. Δεν μπορεί να υπάρχει επόμενος στο προφίλ που θέλουμε αν δεν νικήσουμε τον Απόλλωνα. Αλλάζοντας και λίγο την δήλωση του κ. Μιλόγεβιτς, με τα δεδομένα που έχουμε, το μήνυμα είναι ότι 90 λεπτά υπάρχουν και όχι 180. Παίζουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, θα πάμε με μόνο ένα στόχο, τη νίκη επί του Απόλλωνα γνωρίζοντας ότι έχουμε να περάσουμε ένα υψηλό εμπόδιο, τον περσινό πρωταθλητή. Ελπίζουν αυτοί για Ευρωπαίοι και θα είναι ένα παιχνίδι με δύο ομάδες με μεγάλα κίνητρα. Εμείς είμαστε μια ομάδα που έχει αρκετά προβλήματα τα οποία βάλαμε στην άκρη και κοιτάζουμε αυτούς που μπορούν να αγωνιστούν. Έχουμε πίστη σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Έχετε πολλές απουσίες: «Όποιες απουσίες και να έχουμε, έχουμε πίστη στον κάθε ποδοσφαιριστή μας ότι είναι παίκτης 11άδας Και να μην είναι στην 11άδα όταν μπει πρέπει να δώσει τα πάντα. Θα παίξουμε την χρονιά σε ένα 90λεπτο και δεν σκεφτόμαστε ποιοι θα λείπουν».

Θα γνωρίζετε το αποτέλεσμα του Άρη που παίζει μια μέρα νωρίτερα: «Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Αν δεν νικήσουμε δεν έχει καμιά σημασία».

Για τα αγωνιστικά: «Τα αγωνιστικά δεδομένα θα διαμορφωθούν στις δύο επόμενες προπονήσεις. Δεν θα μπω σε οποιαδήποτε λογική αν υπάρχει κάποιος άλλος που θα είναι εκτός πέραν από αυτούς που γνωρίζετε. Αν κάποιος είχε μικροπροβλήματα και έτυχε διαχείρισης μέσα στην εβδομάδα, αυτό έγινε να είναι επιλογή την Κυριακή. Εύχομαι να μην μας προκύψει άλλο πρόβλημα στις επόμενες δύο μέρες για να έχουμε όσους περισσότερους διαθέσιμους. Από την δηλωμένη ομάδα πέραν από τους μικρούς που προωθήθηκαν, είχαμε μόλις πέντε ποδοσφαιριστές στον πάγκο πέραν από τους τερματοφύλακες».

Για τον κόσμο: «Τι να πω για τον κόσμο. Σε όλη την χρονιά μόνο στο Τσίρειο δεν κάναμε sold out, εκείνο με την Καρμιώτισσα. Δεν συζητάμε για τα εκτός έδρας. Εδώ έγινε το μεγαλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας στα εντός έδρας ματς και βάση αποτελεσμάτων ίσως δούμε τον αριθμό να εκτοξεύεται στο τελευταίο παιχνίδι».