Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς και είπε σημαντικά πράγματα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς το παλέψαμε μέχρι το προτελευταίο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω τραυματισμών. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το συμβούλιο μου, τους αφανείς ήρωες που στάθηκαν δίπλα μας. Πρωταθλητής είναι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Η υπόσχεση που μπορώ να τους δώσω είναι ότι θα είμαστε στην Γενική Συνέλευση με το πλάνο μας νοουμένου ότι δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον άλλο. Η διοίκηση είναι εκλογική και μπορεί οποιοσδήποτε να έρθει με το πλάνο του. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, να παλεύουμε όσο και αν κάποιοι συνεχίζουν να κινδυνολογούν. Η διοίκηση μου έδειξε ότι στα δύσκολα ανταποκρίνεται και θα ανταποκριθεί.
Πάντα βάζουμε μπροστά το καλό του ΑΠΟΕΛ και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να το αφήσουμε ακέφαλο. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα αυτά που ακούγονταν με επικριτική κριτική τα διαψέυσαμε. Διαψεύσαμε τους πάντες. Είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα».

Αν εκφράσει ενδιαφέρον άλλος συνδυασμός θα αποχωρήσετε; «Είμαστε εκεί εδώ και 10 χρόνια με τα λάθη και τα καλά μας. Πήραμε το ΑΠΟΕΛ 7 φορές ομίλους. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν πανηγυρίσαμε τίτλο για διάφορους λόγους και δεν μπήκαμε σε όμιλο. Έχουμε προγραμματισμό οικονομικό και θα τον παρουσιάσουμε αν δεν υπάρξει κάποιος άλλος που θα ενδιαφερθεί. Κάνουμε κι εμείς προσπάθειες να βρούμε «επενδυτή». Δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μεγάλη ομάδα με κόσμο γιατί θέλουν να έχουν το κεφάλι ήσυχο. Αν οποιοσδήποτε έχει πλάνο και πείσει τους μετόχους θα τον εκλέξουν οι μέτοχοι».

Θα αποχωρήσετε δηλαδή αν βρεθεί κάποιος; «Βεβαίως, προτίθεμαι να αποχωρήσω, το είπα πολλές φορές νοουμένου ότι θα ικανοποιήσει τους μετόχους οποιοδήποτε άλλο πλάνο».

Κάνατε προεργασία για το θέμα προπονητή; «Υπάρχει μικρή λίστα, κάνουμε επαφές, χαίρομαι που δεν βγήκε κάποιο όνομα στην δημοσιότητα. Αυτά τα ονόματα που βγήκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ελπίζω μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να κλείσει το θέμα».

Για το προφίλ του νέου προπονητή: «Να έχει εμπειρία πρωταθλητισμού ή Ευρώπης ακόμα καλύτερα. Έχουμε διάφορες προτάσεις που επεξεργαζόμαστε και στο οικονομικό και γενικότερα στο προφίλ του προπονητή και την αγωνιστική του ταυτότητα».

Για το χρέος που γνωστοποιήθηκε: «Δεν θα αναλύσω τα οικονομικά. Η Συνέλευση είναι 15 Ιουνίου, οι μέτοχοι πήραν τις εγκαταστάσεις και είναι όλα ξεκάθαρα. Το έλλειμα αν δεν μπαίνει η ομάδα ομίλους είναι της τάξεως των 6-7-8 εκατομμυρίων. Δεν μπήκαμε ομίλους τα τελευταία τρία χρόνια»

Είναι διαχειρίσιμο; «Θα το διαχειριστούμε, έχουμε το πλάνο μας»

Ποιος είναι ο λόγος που φεύγει ο προπονητής; «Για τους δικούς τους λόγους ο άνθρωπος θέλει να πάει κάπου αλλού όσο ευχαριστημένος και αν είναι. Δεν μπορώ να μπω εμπόδιο στις φιλοδοξίες κάποιου. Τον ευχαριστούμε, ήταν κύριος και αυτός και οι συνεργάτες του».

Αν εκφράσει ενδιαφέρον άλλος συνδυασμός θα αποχωρήσετε; «Είμαστε εκεί εδώ και 10 χρόνια με τα λάθη και τα καλά μας. Πήραμε το ΑΠΟΕΛ 7 φορές ομίλους. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν πανηγυρίσαμε τίτλο για διάφορους τίτλους και δεν μπήκαμε σε όμιλο. Έχουμε προγραμματισμό οικονομικό και θα τον παρουσιάσουμε αν δεν υπάρξει κάποιος άλλος που θα ενδιαφερθεί. Κάνουμε κι εμείς προσπάθειες να βρούμε «επενδυτή». Δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μεγάλη ομάδα με κόσμο γιατί θέλουν να έχουν το κεφάλι ήσυχο. Αν οποιοσδήποτε έχει πλάνο και πείσει τους μετόχους θα τον εκλέξουν οι μέτοχοι».

Θα αποχωρήσετε δηλαδή αν βρεθεί κάποιος; «Βεβαίως, προτίθεμαι να αποχωρήσω, το είπα πολλές φορές νοουμένου ότι θα ικανοποιήσει τους μετόχους οποιοδήποτε άλλο πλάνο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ