Η μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση θα κριθεί την Κυριακή μέσα από τα παιχνίδια ΟμόνοιαΑΕΚ και Πάφος FC-Απόλλων.
Από τις προηγούμενες μέρες σας ενημερώσαμε λίγο-πολύ για τα σενάρια, αλλά πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά, με την ΑΕΚ να είναι το φαβορί κρατώντας την τύχη της στα δικά της χέρια… η καλύτερα δικά της πόδια.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ 3Η  ΤΗΝ ΑΕΚ
ΑΕΚ με νίκη επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ σφραγίζει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο «Στέλιος Κυριακίδης» και στο Πάφος FC-Απόλλων.

-Με ισοπαλία της ΑΕΚ στο ΓΣΠ και ήττα του Απόλλωνα από την Πάφος FC πάλι η ομάδα της Λάρνακας θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως ακολούθως:
ΑΕΚ 64
ΠΑΦΟΣ FC 63
ΑΠΟΛΛΩΝ 62

-Με ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια η ΑΕΚ και την ίδια στιγμή ισοπαλία στην Πάφο,  πάλι ευνοείται η ΑΕΚ καθώς η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως ακολούθως:
ΑΕΚ 64
ΑΠΟΛΛΩΝ 63
ΠΑΦΟΣ FC 61

ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ 3Ο ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
-Αν χάσει η ΑΕΚ από την Ομόνοια στο ΓΣΠ και ο Απόλλωνας νικήσει την Πάφος FC τότε η βαθμολογία διαμορφώνεται ως ακολούθως:
ΑΠΟΛΛΩΝ 65
ΑΕΚ 63
ΠΑΦΟΣ FC 60

-Αν η ΑΕΚ εξέλθει ισόπαλη με την Ομόνοια στο ΓΣΠ  και ο Απόλλωνας νικήσει την Πάφος FC τότε η βαθμολογία διαμορφώνεται ως ακολούθως:
ΑΠΟΛΛΩΝ 65
ΑΕΚ 64
ΠΑΦΟΣ FC 60

Απόλλωνας βγαίνει Ευρώπη και με ισοπαλία σε περίπτωση ήττας της ΑΕΚ καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία με τους Λαρνακείς.
Σε ένα τέτοιο σενάριο η βαθμολογία θα έχει ως ακολούθως:
ΑΠΟΛΛΩΝ 63
ΑΕΚ 63
ΠΑΦΟΣ FC 60

ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ 3Η ΤΗΝ ΠΑΦΟΣ FC
-Με ένα και μοναδικό σενάριο η Πάφος FC θα μπορέσει να βγει στην Ευρώπη.
Αυτό είναι να χάσει η ΑΕΚ στο ΓΣΠ από την Ομόνοια και αυτή να νικήσει τον Απόλλωνα.
Σε ένα τέτοιο σενάριο η Πάφος FC ευνοείται στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ καθώς η βαθμολογία θα έχει ως ακολούθως:
ΠΑΦΟΣ FC 63
ΑΕΚ 63
ΑΠΟΛΛΩΝ 62

Χρίστος Χρίστου