Το ίδιο ακριβώς σκηνικό, παραμένει για το ΑΠΟΕΛ. Αν καταφέρει να νικήσει και τους τρεις αγώνες του ενδεχομένως να τερματίσει στην 1η θέση με τη γνωστή ιδιαιτερότητα της νίκης με δύο γκολ επί του Άρη, αν βέβαια θα κρίνεται τότε η έκβαση του τίτλου.
Παραμένει όμως αντίστοιχα και το ίδιο ερώτημα. Κατά πόσο μπορεί αυτή η ομάδα να νικήσει και μάλιστα τρεις φορές. Έχοντας στην…πλάτη την αδυναμία να νικήσει για 7 σερί ματς!
Όσο και αν ο Μιλόγεβιτς είναι αισιόδοξος. Όσο και αν οι ποδοσφαιριστές δείχνουν στο γήπεδο ότι θέλουν να νικήσουν αλλά δεν μπορούν, είναι λογικό και φυσιολογικό να δημιουργείται η εύλογη απορία και το ναι μεν αλλά!
Με αυτά τα δεδομένα, συντηρείται μεν το δικαίωμα για να προλάβει ην 1η θέση όμως παράλληλα, διατηρείται και η απορία, αν θα αλλάξει η μοίρα του ΑΠΟΕΛ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα με αντίπαλους όπως η ΑΕΚ, ο Απόλλων (εκτός έδρας) και ο Άρης.
Σημειώστε επίσης και τις παρατεταμένες απουσίες παικτών που δεν είναι ότι καλύτερο και απλά βάλτε στα ΣΥΝ την στήριξη που ακόμα δίνει ο κόσμος και μάλιστα, γίνεται από τώρα η πρόβλεψη ότι την ερχόμενη Κυριακή με την ΑΕΚ θα επαναληφθεί μία προσέλευση που ενδεχομένως να αγγίξει τις 13 χιλιάδες.
Από αγωνιστικής πλευράς ο Μιλόγεβιτς δεν θα έχει τον τιμωρημένο Καρώ και ενδέχεται να μετρήσει όμως την επιστροφή Μαρκίνιος αλλά με το ερωτηματικό να συνοδεύει το Βραζιλιάνο.