Ο όρος ρήξη αχίλλειου τένοντα υποδηλώνει έναν σοβαρό τραυματισμό του ισχυρότερου τένοντα του ανθρώπινου σώματος. Ο τένοντας αυτός συνδέει την γαστροκνημία (γάμπα) με την πτέρνα και εντοπίζεται στο οπίσθιο τμήμα του ποδιού.
Έτσι έχουν τα δεδομένα με το Μοχάμεντ Μπεν
και σημαίνει ότι είναι μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίπτωση που θα χρειαστεί πρώτα μία σωστή χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μία ακόμα πιο προσεχτική αποκατάσταση.
Συνήθως, ο τραυματισμός διαρκεί 6-7 μήνες για να επιστρέψει ο αθλητής-ποδοσφαιριστής και τόσο θα είναι το χρονικό διάστημα αποχής του Μπεν.
Πολύ πιθανόν μάλιστα, να καταφέρει να αγωνιστεί, αρχές του 2024 και πρόκειται για μία ανεπιθύμητη εξέλιξη για τον παίκτη και για το ΑΠΟΕΛ.
Θυμίζουμε, ότι ο Μπεν εντάχθηκε στους «γαλαζοκίτρινους» στις 16 Ιανουαρίου 2023 και μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο δυόμιση χρόνων, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι και το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2024-25.
Μιλάμε βέβαια για ένα ποδοσφαιριστή που βαδίζει στα 34 του χρόνια αφού γεννήθηκε στις 10-6-1989.
Τι θα γίνει αναφορικά με το μέλλον του στο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι της ώρας. Η ομάδα και η διοίκηση γενικότερα, στέκεται στο πλευρό του Μπεν.
Αναφορικά με το ματς με τον Απόλλωνα, οι προπονήσεις αρχίζουν την Τρίτη με το Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει στη διάθεση του τον Ανδρέα Καρώ και θα περιμένει να δει αν συμβεί το ίδιο με το Γιώργο Εφραίμ.
Για την αναμέτρησης της Κυριακής, υπολογίζεται να βρεθούν στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ και 1.100 οπαδοί της ομάδας που θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια τα οποία αναλογούν.