Απ’ όπου και να το… πιάσει κανείς, ο Μάιος είναι ο πιο σημαντικός και καθοριστικός μήνας για την Ομόνοια στη φετινή περίοδο. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν πολλά, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και σε άλλα ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό…
Αρχίζοντας από το αγωνιστικό, η ομάδα συμμετέχει στον τελικό του Κυπέλλου και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο, να βγει στην Ευρώπη και να κλείσει με θετικό τρόπο μια χρονιά, που ΔΕΝ ήταν καλή στο πρωτάθλημα.
Σε σχέση με την πιο σημαντική εκκρεμότητα (διαχείριση ποδοσφαιρικού τμήματος) συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ εταιρείας και σωματείου και όλες οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι για να προκύψει συμφωνία. Αναμένεται ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει κατάληξη, γιατί πρέπει να οριστεί και η ΓΣ του σωματείου (μέσα στον Ιούνιο), για να εγκρίνει (ή όχι…) τη νέα συμφωνία.
Ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου θα έρθει στην Κύπρο για να παρακολουθήσει και τον τελικό κυπέλλου και η κάθοδος του, αναμένεται ότι θα σηματοδοτήσει και άλλες εξελίξεις σε θέματα όπως αυτό του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, να σημειωθεί ότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο και όλα δείχνουν παραμονή του στον «πράσινο» πάγκο.