Η Καρμιώτισσα επικράτησε της Δόξας με 2-1 στο Τσίρειο, με την ανατροπή να έρχεται από την άσπρη βούλα. Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 13΄με τον Ασάντε, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Ελ Αλουχί στο 45+3’ και στο 60’, με τη Δόξα να διαμαρτύρεται έντονα κυρίως για το δεύτερο. Με τη νίκη αυτή η Καρμιώτισσα εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της στην κατηγορία…

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Σέλουτσκα, Ντούμπια (72′ Γκράφενμπεργκ), Ελ Αλουχί (83′ Μπεν Σαλάμ), Χούμποτσαν, Καλτσάς (90+2′ Ανδρονίκου), Τζανακάκης (83′ Γκραντινάρου), Αγγελή, Νεοφύτου, Γκαζτανιάγια, Ντούρις (72′ Λουκίλι).
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Τάντι, Μαλόνε, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Γκραντινάρου, Μίτσο, Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ, Γκράφενμπεργκ, Λουκίλι.
ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Ίλιτς (78′ Ασαμόα), Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι, Ασάντε, Τρούγιτς, Σαντίκ.
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Τιντζιανί, Ασαμόα, Ογιάλα, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Ερέρα, Νάγκαρ, Μέσκα.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοβάσεβιτς, Σαντίκ, Αντενόν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: 45+3′, 60′ Ελ Αλουχί / 13′ Ασάντε
Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ 
Έναρξη αγώνα.
3’ Σουτ του Ντούμπια εντός περιοχής, έξω. Καλή φάση για την Καρμιώτισσα.
13’ 0-1: Η Δόξα ανοίγει το σκορ με σουτ του Ασάντε στην περιοχή!
45’ Ο Κοβάσεβιτς κρατάει από τη φανέλα τον Καλτσά και τον ρίχνει στην περιοχή. Ο διαιτητής Δημήτρης Κουμή δεν έδειξε τίποτα, ο VARίστας τον κάλεσε να δει τη φάση…
45+2’ Υποδεικνύει το καθαρό πέναλτι ο ρεφ…
45+3’ 1-1: Ο Ελ Αλουχί ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Έναρξη β’ ημιχρόνου

50’ Εξετάζεται από το VAR φάση για κόκκινη του Αγγελή για δυνατό φάουλ στον Ασάντε. Δεν δόθηκε κάτι, συνεχίζεται το ματς.
58’ Πέναλτι για την Καρμιώτισσα υποδεικνύει ο ρεφ, για κράτημα του Ελ Αλουχί από τον Αντενόν. Υπάρχει κράτημα στην αρχή της φάσης, όμως στη συνέχεια ο παίκτης της Καρμιώτισσας έκανε…βουτιά. Εξετάστηκε η φάση, ισχύει η απόφαση του ρεφ.
60’ 2-1: Πάλι εύστοχος από την άσπρη βούλα ο Ελ Αλουχί!
70’ Σουτ του Τρούγιτς, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κνόμπλοχ.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ!

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ