Προέκυψε νέο δημοσίευμα από την Ελλάδα που φέρνει τον Ιμάντ Φαράζ να βρίσκεται στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Πρόσφατα αναλύσαμε τα δεδομένα με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, κυρίως για λογαριασμό των «πρασίνων» οι οποίοι τον γνωρίζουν μεν, δύσκολα ωστόσο θα προχωρήσουν σε πρόταση.
Άλλωστε, αυτό που μετράει στην προκειμένη περίπτωση, είναι η επίσημη τοποθέτηση από πλευράς ΑΕΚ, ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για την απόκτησή του –κι όντως αυτό ισχύει. Βέβαια, οι προτάσεις έρχονται το καλοκαίρι, δύσκολα από τώρα… Κρατήστε γενικώς μία…πισινή για τον Φαράζ όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες. Το ότι έχει προταθεί από τον μάνατζέρ του, είναι δεδομένο.
Άλλη ομάδα ωστόσο, από άλλη χώρα, είναι αυτή που τον έχει πιο σοβαρά στα υπόψη της… Κρατήστε το. Εξελίξεις θα προκύψουν μετά το τέλος της σεζόν, καθώς και η ΑΕΚ δεν θέλει να μπει από τώρα σ’ αυτή τη διαδικασία. Ότι είναι να γίνει, θα συμβεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος κι εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά…
Παρεμπιπτόντως, κυκλοφόρησε μία πληροφορία πως ο Φαράζ αποχώρησε τραυματίας από τη σημερινή προπόνηση. Όντως αισθάνθηκε ενόχληση στον ώμο, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό που θα του θέσει σε αμφιβολία τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
Στην ΑΕΚ δεν παρασύρονται σε καμία περίπτωση από τα όσα κυκλοφορούν (στην Ελλάδα) για τον Φαράζ, ούτε αποπροσανατολίζονται κι αυτό είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο.
Η μοναδική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι το ματς της Κυριακής στο ΓΣΠ, το οποίο κρίνει πάρα μα πάρα πολλά για την επίτευξη των στόχων της, είτε αυτό αφορά τον τίτλο (έστω και για τις λίγες πιθανότητές της) είτε για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ανδρέας Βεντούρης