Δημοσιεύματα στο Ισραήλ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Χάποελ Τελ Αβίβ για τον Όμρι Άλτμαν. Τα δεδομένα στην περίπτωσή του έχουν ως εξής:
Η Χάποελ όντως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος αγωνίστηκε σ’ αυτήν για μία 4ετία (σε δύο θητείες), πραγματοποιώντας μάλιστα την πιο παραγωγική σεζόν την καριέρας του (2019-20) με 11 τέρματα.
Όπως έχουμε πληροφορηθεί από το Ισραήλ, η νέα ιδιοκτήτρια της Χάποελ, η εταιρεία Mintzberg Group, επιθυμεί να πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο μεταγραφές που θα έχουν απήχηση στον κόσμο και μία απ’ αυτές να είναι ο Άλτμαν, ο οποίος όντως αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων της ομάδας. Μέχρις στιγμής ωστόσο, συμφωνία δεν υπάρχει με την ΑΕΚ και κατ’ ακρίβεια, προκύπτει οικονομική διαφορά στις πρώτες επαφές.
Ισχύει ότι η Χάποελ προσφέρει 200.000 ευρώ για την απόκτησή του, με την ομάδα της Λάρνακας να ζητάει τα διπλάσια. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στη χώρα του, από τη στιγμή που πρόκειται για τη Χάποελ Τελ Αβίβ, λόγω της σύνδεσης που έχει με την συγκεκριμένη ομάδα.
Η μεταγραφή ωστόσο δεν πρόκειται να υλοποιηθεί, εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η ΑΕΚ, με την οποία ο Άλτμαν έχει συμβόλαιο μέχρι το Μάιο του 2024. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, χωρίς να μπορεί να προδικάσει κανείς με ακρίβεια το πότε.
Παρεμπιπτόντως, ο Ισραηλινός επιθετικός βρίσκεται στο Τελ Αβίβ, πιθανότατα θα έχει επαφή με τη διοίκηση της Χάποελ και στην ΑΕΚ περιμένουν πρόταση που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις της για να δώσει το «ΟΚ» για τη μεταγραφή!

Ανδρέας Βεντούρης