Συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με τη δολοφονία του 31χρονου Άγγελου Περικλεούς, η σορός του οποίου ακόμη δεν έχει εντοπιστεί. Πρώτιστος στόχος είναι να εντοπιστεί το σημείο που έχει δολοφονηθεί ο 31χρονος αλλά και που έχει θαφτεί, σύμφωνα με τη γραπτή μαρτυρία του 71χρονου και θείου του 24χρονου χάκερ, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία.
Παρά τα όσα αποκάλυψε στους ανακριτές την περασμένη Κυριακή ο 71χρονος, το μόνο που δεν είπε, είναι την τοποθεσία του εγκλήματος, δείχνοντας να έχει άγνοια. Ο 71χρονος σε κατάθεσή του ανέφερε σημαντικές λεπτομέρειες τις οποίες του εκμυστηρεύτηκε ο ανιψιός του, όπως ότι επέφερε τον θάνατο του Περικλεούς πυροβολώντας τον με περισσότερες από 10 σφαίρες και μετά τον έθαψε.
Η περιοχή Ζυγίου και Τόχνης έχει τεθεί κάτω από το μικροσκόπιο καθώς εκεί λάμβανε για τελευταία φορά σήμα το κινητό του 31χρονου ενώ στην περιοχή Παλιομετόχου και Κοκκινοτριμιθιάς είχε βρεθεί καμένο το όχημα του θύματος και έχουν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα κινήσεις των τριών υπόπτων.
Υπόθεση Περικλέους: Αναζητούν τoν τόπο του εγκλήματος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Πρωταγωνιστές