Άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφθασε στο τέλος της, με την Ομόνοια να πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου και την συμμετοχή της στο Κόνφερενς Λιγκ.
Στο αυριανό (28/5) τελευταίο παιγνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ, οι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν πολλούς λόγους για να δώσουν το παρών τους στο ΓΣΠ.
Οι κυριότεροι για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και για να πουν αντίο σε ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή, τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος έβαλε την σφραγίδα του στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και πανηγύρισε τίτλους και άλλες επιτυχίες. Του οφείλουν ένα τελευταίο ευχαριστώ…
Θεωρείται δεδομένο ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον τελικό της περασμένης Τετάρτης. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν και εκτός αποστολής.
Η Ομόνοια θα κάνει την προσπάθεια της για να κλείσει με θετικό πρόσημο και την παρουσία της στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη-γοήτρου απέναντι στην ΑΕΚ.
Από βδομάδας αναμένονται τα νεότερα, σε σχέση με τις επαφές σωματείου και εταιρείας για το θέμα της διαχείρισης, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα προγραμματισμού.