Αν η ΑΕΚ θέλει να ζήσει και του χρόνου τα όσα έζησε φέτος μέχρι τον Μάρτιο, καλείται να πάρει το «διπλό» επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ (19:00). Με νίκη θα εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται στο ακουστικό για το ματς στην Πάφο. Βολεύεται και με ισοπαλία, αν ο Απόλλων δεν κερδίσει στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Το ζητούμενο είναι η λήξη του αγώνα να την βρει στην Ευρώπη, όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα. Έχει πολλά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, όμως την ιστορία την γράφουν οι παρόντες και στο τέλος του αγώνα, κανείς δεν θα θυμάται ποιοι απουσίασαν, παρά μόνο το αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά είναι ένας τελικός, που δεν κρίνει απλά έναν στόχο, αλλά πολλά και για την επόμενη σεζόν…
Εκτός είναι οι Λέδες, Άλτμαν, Τόμοβιτς, Εγγλέζου και Ναούμ. Στα της 11άδας, ο Πίριτς θα είναι στο τέρμα, με Γκονζάλεθ-Μιλίτσεβιτς στα στόπερ και τους Ροσάλες-Γκαρσία στα μπακ. Στη μεσαία γραμμή, θα αγωνιστούν οι Μάμας και Πονς, στα άκρα οι Γκιούρτσο και Γιάκολις (εκτός κι αν παίξει ο Ροσάλες πιο μπροστά κι ως μπακ ο Κάσας…), με τον Ράφα Λόπες να επιστρέφει στην ενδεκάδα μαζί με τον Τρισκόφσκι στην επίθεση.

Ανδρέας Βεντούρης