Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο νέος πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Κωνσταντίνου.

-Για την απόφασή του να αναλάβει την προεδρία: «Θέλω πρώτα να εκφράσω τα βαθιά μας συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Ανδρέα Καραμανώλη. Στο ερώτημά μας, ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά συνειδητή. Θα υπηρετήσω ξανά το αγαπημένο μας σωματείο από μια πολύ δύσκολη θέση σε σχέση με τα προηγούμενα πόστα που είχα στο παρελθόν. Είναι τεράστια η ευθύνη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει σπουδαία δουλειά την επόμενη διετία για να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε επιτυχίες και διακρίσεις. Νιώσαμε τη στήριξη των μελών της γενικής συνέλευσης, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο ότι θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας για να πετύχει η Νέα Σαλαμίνα».

-Για την επόμενη μέρα: «Μαγική συνταγή δεν υπάρχει. Έχει αλλάξει ο χάρτης του ποδοσφαίρου, μπήκαν πολλά εκατομμύρια. Το προηγούμενο δ.σ και η ομάδα έχουν επιτελέσει ένα σπουδαίο έργο, σε συνθήκες οικογένειας έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια και να είμαστε ψηλότερα. Ο πρώην πρόεδρος έκανε σπουδαιο έργο, πραγματικά. Δεν το κρύβω ότι ο πήχης από την προηγούμενη διοίκηση ήταν ψηλός και καλούμαστε να τον πάρουμε ψηλότερα. Δεν έχουμε επενδυτές, είμαστε ακόμη στο μοντέλο του σωματείο και αιμοδότης του είναι ο μεγάλος κόσμος του. Θα πορευτούμε με αυτό κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από οποιονδήποτε, μπορούμε να ακούσουμε και να συζητήσουμε».

-Πώς μπορούν να έρθουν περισσότερα έσοδα: «Θα προσπαθήσουμε να επενδύσουμε στο γήπεδό μας από πλευράς διαφήμισης αλλά και το γραφείο μάρκετινγκ. Θα κάνουμε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Στα ίδια επίπεδα με φέτος, με δυσκολία. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι θα γίνουν όλες οι κινήσεις για να πετύχει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Έγινε μια πολύ σπουδαία δουλειά από το 2013 μέχρι σήμερα. Τότε ήταν βαριά πληγωμένο από οικονομικές εκκρεμότητες, είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα πλέον».

-Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου γιατί βγήκαν δημοσιεύματα που δεν ευσταθούν. Παρακαλώ τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του. Ακριβώς μετά το τέλος της συνέλευσης, βγήκαν δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχουμε μείνει λίγο πίσω στον προγραμματισμό, δώσαμε μια βδομάδα προθεσμία στον προπονητή να μας απαντήσει. Η πρότασή μας αφορά αυξημένες απολαβές, υπάρχει πρόθεση για συνεργασία».

-Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Απ’ ότι καταλαβαίνουμε ναι, μάλλον φεύγει και πάει στον Απόλλωνα. Θα κάνουμε μια συνάντηση μαζί του για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη αν θα προχωρήσουμε με άλλο τεχνικό διευθυντή».