Η ΑΕΛ θα περάσει επίσημα σε λίγα 24ώρα σε νέα εποχή καθώς από 1η Ιουνίου και μετά η ποδοσφαιρική ομάδα θα περάσει στα χέρια του σωματείου. Το ΔΣ της ΑΕΛ ενημερώθηκε από τον Ανδρέα Σοφοκλέους ότι θα αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα και μάλιστα έθεσε τον εαυτό στην διάθεση του ΔΣ αν και εφόσον του ζητηθεί η βοήθεια του.
Αυτό σημαίνει ότι μετά από μια 15ετία ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα αφήσει τον προεδρικό θώκο και η ΑΕΛ να περάσει σε μια νέα εποχή. Η προσφορά του Ανδρέα Σοφοκλέους σαφέστατα και είναι μεγάλη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί όμως κάθε κύκλος φτάνει στο τέλος του έτσι και τώρα αυτό φαίνεται ότι θα συμβεί.
Το ΔΣ της ΑΕΛ έχει σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζεται για την διαδοχή. Το οργανόγραμμα στήνεται με στόχο να μπουν οι σωστοί άνθρωποι στην σωστή θέση και να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη μέρα. Στόχος είναι η δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας με στόχο την διάκριση την νέα χρονιά.
Πρώτο μέλημα είναι να βρεθεί ο προπονητής για την νέα χρονιά, με τον Χρίστο Χαραλάμπους να έχει και αυτός σοβαρές πιθανότητες να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας.
Άλλωστε ο Κύπριος τεχνικός, έδειξε πολύ καλά δείγματα και είναι και ένα όνομα αρεστό και στον κόσμο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προτάσεις και για άλλα ονόματα, ένα εξ αυτών να είναι προπονητής που έχει περάσει ξανά από την ομάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ