Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Κυπέλλου, καταστρώνοντας τα πλάνα του χωρίς τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα που παραμένουν στα… πιτς.
Με την απαιτούμενη συγκέντρωση και προσήλωση στο στόχο, μετρώντας αντίστροφα για τον τελικό, η ομάδα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία της.
Το πρωί της Παρασκευής (19.05) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε δύο γκρουπ. Το ένα επικεντρώθηκε στην τακτική, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία, υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ το άλλο γκρουπ παικτών δούλεψε σε παιχνίδια σε μικρό χώρο και συγκεκριμένα σε παιχνίδια υψηλής έντασης. Είναι αυτονόητο ότι στην συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν.
Στην παρούσα φάση, εκπονείται πλάνο χωρίς τρεις και συγκεκριμένα τους Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα και Νάσμπεργκ που παραμένουν στα… πιτς, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Σαφώς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει τους δύο πρώτους ειδικά μέχρι τέλους, ωστόσο, οι πιθανότητες συμμετοχής τους λιγοστεύουν.
Ο Νάρεϊ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενώ το ραντεβού για την επόμενη προπόνηση ανανεώνεται για το Σάββατο (20.05) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.