Τον «εκλεκτό» που θα κάνει κουμάντο μέσα στον Ολυμπιακό αναζητά η διοίκηση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει αναλάβει ο ίδιος τις επαφές με ανθρώπους όπως ο Αντόνιο Κορδόν αλλά και ο Ζουλιέν Φουρνιέ που αποκάλυψαν οι Γάλλοι.

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει αποφασίσει να παραδώσει τα ηνία στον τεχνικό διευθυντή, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει στη συνέχεια στην πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μαρινάκης είχε επιχειρήσει να κάνει κάτι ανάλογο και πέρυσι, βλέποντας πως είχαν στραβώσει τα πράγματα με την αποχώρηση του Μοντέστο και μετά δεν προχωρούσε το πλάνο με τον Μαρτίνα.

Είχε ραντεβού με ανθρώπους που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτό το δύσκολο έργο, όμως δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσουν οι επαφές και έτσι πήγε η σεζόν.

Τώρα θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και να βρει έναν τεχνικό διευθυντή που θα μπορέσει να σηκώσει το συγκεκριμένο βάρος, κάτι που ισχύει με την περίπτωση του Κορδόν που φαίνεται πως απασχολεί μέχρι και την Μπαρτσελόνα!

Προτεραιότητα, λοιπόν, παραμένει η έλευση τεχνικού διευθυντή και στη συνέχεια θα προχωρήσει το θέμα του νέου προπονητή, την ώρα που προέκυψε ένα νέο όνομα για την «ερυθρόλευκη» λίστα.

Ο λόγος για τον Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος εργάζεται στην Μπράγκα, και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα προηγούμενα χρόνια και φέτος την οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, πίσω από την πρωτοπόρο Μπενφίκα και τη δεύτερη Πόρτο.