Μπορεί ή δεν μπορεί αυτή η ομάδα; Με όσα επιμένει να δείχνει στο γήπεδο εδώ και 6 αγώνες, σαφώς και δείχνε ότι δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Υπενθύμιση. Πέντε ισοπαλίες, μία ήττα και απολογισμός τερμάτων 3-5!!!
Μιλάμε για στατιστική ομάδας η οποία δεν συνάδει με υποψήφια να κατακτήσει πρωτάθλημα.
Άρχισε τη δεύτερη φάση με 59 βαθμούς, ενώ ο Άρης είχε 53 βαθμούς και σήμερα ο Άρης έχει 67 βαθμούς και το ΑΠΟΕΛ 64 βαθμούς!
Ότι και να λέει μετά από κάθε ματς ο Μιλόγεβιτς και ειδικά αυτό που είπε μετά το 0-0 με την Ομόνοια, «είναι δύσκολο αλλά ακόμα πιστεύω» δεν μπορεί να αλλάξει την ουσία και δεν μπορεί να αλλάξει την απογοήτευση που πλανάται όλο και πιο έντονα στον κόσμο, ο οποίος γεμίζει τα γήπεδα και «προδίδεται» εδώ και δύο μήνες από τον προπονητή και την ομάδα του.
Ο κίνδυνος πλέον για το ΑΠΟΕΛ, δεν είναι η απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά ενδεχομένως να τεθεί σε αμφιβολία και η ευρωπαϊκή του έξοδος!
Έχει να δώσει άλλα τέσσερα ματς, το ένα πιο δύσκολο από το άλλο και ξεμπέρδεψε με την πιο αδιάφορη ομάδα ( βλέπε Ομόνοια) χωρίς να τη νικήσει!

‘Όσο αργεί να νικήσει η ομάδα του Μιλόγεβιτς, ενδεχομένως να βρεθεί προ αυτού του διπλού και σοβαρού κίνδυνου αφού έχει να παίξει εκτός έδρας με Πάφο και Απόλλωνα και στο ΓΣΠ με ΑΕΚ και Άρη.
Αυτή είναι η ρεαλιστική αλήθεια για τους «γαλαζοκίτρινους». Ο Μιλόγεβιτς από κόουτς πλήρης αποδοχής, δέχεται πλέον ( και όχι άδικα) αμφισβήτηση με αυτά που δείχνει στο γήπεδο η ομάδα του.
Δεν μπορεί άλλωστε να επικαλείται σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, ούτε τραυματίες, ούτε ατυχίες ούτε τίποτε άλλο.
Αν θέλει ο Σέρβος να αλλάξει το σκηνικό, πρέπει να αλλάξει την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο και θυμίζουμε.
Ομάδα η οποία έχει τα στατιστικά του ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη φάση, δεν δικαιούται να ελπίζει ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Οι αγώνες λιγοστεύουν και η διαφορά από την 1η θέση αυξάνεται…