Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου…

-Για το τι άλλαξε ο Αντόνε: «Σίγουρα η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση είναι στοιχεία που είχαμε απωλέσει από τα μέσα Οκτωβρίου. Είχαμε παιχνίδια που χάναμε τη νίκη ακόμη και στο 90’. Τότε επέρχεται και η αμφισβήτηση, θα χάσεις και την πίστη σου. Αυτά μας έκαναν να αμφιβάλλουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους με τον κ.Αντόνε. Ο τερματοφύλακα μας θυμίζει τον περσινό καλό Γιοβάνοβιτς, γενικά έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Για διάφορους λόγους δεν ανέδειξαν την ποιότητά τους όμως το τελευταίο δίμηνο τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί ολοκληρωτικά. Ο κόσμος βλέπει την ομάδα που θέλει και το πιο σημαντικό είναι ότι εκπέμπουμε και πάλι υγεία».

-Για το ότι είναι ρεαλιστικές πλέον οι ελπίδες για Ευρώπη: «Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θα πρόκειται για έναν τεράστιο άθλο αφού ήμασταν στο -17 και -18 από τις προνομιούχες θέσεις. Αυτή τη στιγμή υπολειπόμαστε πέντε βαθμούς από την 3η θέση. Δεν είμαστε το φαβορί, δεν εξαρτώνται όλα από εμάς, όμως εκεί που δεν είχαμε ρεαλιστικό στόχο, πλέον είμαστε ολοζώντανοι. Οι ομάδες που προπορεύονται έχουν το άγχος διότι μας έδωσαν το δικαίωμα να τους απειλήσουμε, έχοντας τέσσερα από τα έξι εναπομείναντα παιχνίδια στο γήπεδό μας».

-Αν θα μείνει και του χρόνου ο Αντόνε: «Αυτή τη στιγμή το δείγμα μας αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους. Δικαιώνει αυτούς που τον επέλεξαν. Αντιλαμβάνεστε είναι θέμα που αφορούν τον κ.Κίρζη. Έπαιξε ρόλο το ότι έπαιξε στον Απόλλωνα, παρακολουθούσαμε όμως την πορεία του στη Ρουμανία τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε κάποιον που να γνωρίζει τι εστί Απόλλωνας».

-Για την εκλογική συνέλευση: «Θα γίνει στις 3 Μαΐου. Η προσοχή μας είναι στον αγώνα με την Πάφος FC».

-Τα αγωνιστικά: «Είναι έξω ο Νταμπό και οι μόνιμα τραυματίες που έκαναν επέμβαση χιαστών. Ο Ζράντι μετά από αρκετό καιρό θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αποστολή».