H Λέτσε επέστρεψε στις νίκες μετά από δυόμισι περίπου μήνες, καθώς κέρδισε με 1-0 την Ουντινέζε εντός έδρας και έκανε άλμα παραμονής.

Στο 9’ η  Λέτσε κέρδισε φάουλ σε εξαιρετική θέση με τον Στρεφέτσα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κολόμπο και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιλβέστρι, ενώ στο 36’ η Ουντινέζε απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση αλλά ο Μπίγιολ είδε την κεφαλιά του να καταλήγει στην αγκαλιά του Φαλκόνε.

Στο 41’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων σταμάτησε το ψαλιδάκι του Νεστορόφσκι, ενώ στο 45+1’ το μακρινό σουτ του Γουάλας πέρασε λίγο άουτ. Στο 47’ ο Ουντέν έκανε την σέντρα από τα δεξιά με τον Ντι Φραντσέσκο να παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Σιλβέστρι ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε σταθερά, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ιταλός εξτρέμ σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 60’ έπειτα από παρέμβαση του VAR η Λέτσε κέρδισε πέναλτι. Ο Στρεφέτσα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0, ενώ στο 71’ ο Νεστορόφσκι είδε το πλασέ του να σταματάει πάνω στον Φαλκόνε. Στο 90+2’ το σουτ του Χιούλμαντ δεν ανησύχησε τον Σιλβέστρι.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκέντρεϊ(67’ Ρομανιόλι), Μπασιρότο, Ουμτιτί, Γκάλο, Ουντέν(78’ Μαλέ), Χιούλμαντ, Μπλιν(78’ Γκονζάλεθ), Ντι Φραντσέσκο, Στρεφέτσα(78’Μπάντα) , Κολόμπο(56’ Σισάι)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπίγιολ(86’ Βιβάλντο), Πέρεζ(76’ Μασίνα), Ροντρίγκο Μπεγκάο, Εχιζίμπουε, Σάμαρντζιτς(63’ Τοβέν), Γουάλας(76’ Εμποσέλε), Λόβριτς(63’ Αρσλάν), Ουντόγιε, Περέιρα, Νεστορόφσκι